Evenimente

Restaurant Grand organizeaza diverse tipuri de evenimente. Intr-un cadru select, punand la dispozitie 4 sali fiecare cu specificul sau, Restaurantul Grand se evidentiaza prin rafinament si o calitate deosebita a serviciilor. Fie ca vreti sa organizati un eveniment corporate sau cautati cadrul perfect pentru nunta de vis, Restaurantul Grand este alegerea ideala.

Nunta ta intr-o atmosfera de vis!

E atât de special „acel moment” în care spunem „Da!...” şi atunci, de ce să nu-i acordăm atenţia cuvenita! Ne-am gândit la voi, pentru care acele clipe atât de scurte, dar atât de importante, contează cel mai mult.

Luxemburg

Un loc intim si atractiv salonul Luxemburg asigura reusita evenimentelor dumneavoastra.

Capacitatea salonului Luxemburg: 100 persoane.

Londonez

Sobrietatea tipic britanica va intampina de la intrare. Cu o linie moderna si primitoare salonul Londonez poate face din petrecerea dumneavoastra un eveniment de neuitat.

Capacitatea salonului Londonez: 130 persoane..

Paris

Salonul Paris va duce cu gandul la celebrul oras al luminilor. O imbinare perfecta intre cochetarie si bun-simt, acest salon este locul in care buna dispozitie isi da intalnire cu relaxarea.

Capacitatea salonului Paris: 250 persoane.

Vienez

O scara monumentala duce catre salonul Vienez, un salon minunat ce impresioneaza prin rafinament si eleganta. Salonul vienez va va captiva si va veti simti in atmosfera de poveste a sarbatorilor aristocrate.

Capacitatea salonului Vienez: 300 persoane.

Nu ezita sa ne contactezi

Daca ai intrebari, doresti sa rezervi un salon sau crezi ca te putem ajuta in luare unei decizii cu privire la evenimentul tau, te rugam sa utilizezi formularul de contact de mai jos.

Restaurant Grand Buzau

Adresa: Bld. N. Balcescu, nr. 49, Buzau

Web: www.restaurantgrandbuzau.ro

E-mail: office@restaurantgrandbuzau.ro

Fax : 0238 725 239

Telefon : 0744 544 504